Exclusief en origineel behang

Behang heeft de laatste jaren heel wat aan populariteit gewonnen. Niet in het minst door de prachtige collecties die toonaangevende fabrikanten op de markt brengen, dit veelal op een vliesdrager die het aanbrengen van het behang sterk vereenvoudigt.

Het behangen van een volledige kamer kleedt de ruimte aan & geeft een bijzonder cachet dat moeilijk met verf verkregen kan worden. Een opvallend dessin op een enkele accentmuur zorgt dan weer voor een statement.

Merken als Arte, Hooked on Walls en Eijffinger staan garant voor exclusiviteit en originaliteit. Terwijl merken als Sanderson en Harlequin de oude glorie weer doen herleven met hun bijzondere kwaliteiten, structuren en tekeningen.

Voor het bekleden van effen, licht beschadigde of zelfs oneffen muren is er glasweefselbehang en vliesbehang. Afhankelijk van de gekozen structuur kan men al meer foutjes in de ondergrond wegwerken. Een effen schildersvlies is bovendien uitermate geschikt om effen muren te versterken en veel stootvaster te maken.

Paint@Home is de enige behangzaak in de regio met een permanente voorraad van ongeveer 6000 rollen vliesbehang, steeds van de nieuwste collecties!

Arte       Hooked on walls