Een goede voorbereiding...

Het "Paint at Home Professional" effen schildersvlies is een hoogkwalitatief voorgeschilderd vlies (150g/m2) die uw muren een extra beschermlaag biedt (oa. tegen stoten) en microscheurtjes mooi wegwerkt. Met onze "premium vlieslijm" is de klus zo geklaard! Het vlies laat zich uiterst soepel en eenvoudig verwerken, zelfs op de moeilijkste plaatsen. Na minimaal 24u kan u het vliesbehang overschilderen. Start steeds met een grondlaag die lijmvlekken en plamuurresten isoleert en werk nadien af met de gewenste eindlaag. Doordat het “Paint at Home Premium vliesbehang” voorgeschilderd is hoeft u voor een mooi & glad eindresultaat niet meer tussen de verschillende verflagen te schuren. Onze primers en eindlagen kunnen in alle kleuren gemengd worden


Kwaliteitsverf bij Paint at Home!

Na ruim 18 jaar ervaring in de verfwereld en vele ervaringen van onze klanten (zowel particulier als professioneel) gedeeld te hebben, is voor ons de tijd aangebroken om een eigen Paint at Home verflabel op de markt te brengen. Met trots stellen we dan ook onze "Paint at Home Professional" collectie voor: een eigen assortiment primers, muur-, plafond-, gevel- en lakverven. Paint at Home staat in Ninove & omstreken bekend om haar service & kwaliteit. Deze eigenschappen willen we doortrekken met "Paint at Home Professional". De term "Professional" op onze etiketten is geen loze benaming, onze Belgische fabrikant produceert reeds meer dan 70 jaar kwalitatieve verven voor de professionele schilder. Kwaliteit staat voorop (hechting, dekking, vloei, afwasbaarheid, kleurechtheid,...), de scherpe prijs & onze gekende service krijgt u er bovenop! Duidelijke etiketten & handige verpakkingsformaten dragen bovendien bij aan de unieke totaalervaring van onze "Paint at Home Professional" verven. Create your happy home!


Kies de juiste kleur

Kijk voordat je een verfproject aanvat eens goed naar de kamer die je onder handen wil nemen. Welke vorm heeft ze? Wil je ze groter doen lijken of net intiemer maken? Met kleur kan je een muur benadrukken of camoufleren. Het plafond een tint donkerder bijvoorbeeld, doet je kamer lager lijken. Muren en plafond in dezelfde (lichte) kleur zorgt voor een groot ruimtegevoel. Kleuren kiezen voor je interieur is bepaald niet gemakkelijk. Er bestaan talloze kleuren en tinten en elk heeft een andere invloed op je ruimte. Ga uit van je smaak (welk gevoel roept een bepaalde kleur bij je op) en de functie van je ruimte. Wil je een statement maken, kies dan de meest pure variant van een kleur. Gebruik lichtere tinten waar het rustiger mag. Zie je door het bos de bomen niet meer? Doe dan beroep op onze kleurenconsulente voor een kleuradvies aan huis! Voor alle verftips & praktische vragen spring je eens binnen in onze winkel. We helpen je graag!