Breng met de juiste raamdecoratie sfeer, gezelligheid & klasse in uw interieur

U heeft er misschien nog niet bij stilgestaan in hoeverre raamdecoratie een bepalende rol speelt bij het scheppen van de juiste sfeer in uw interieur. Advies inwinnen bij het kiezen van de passende raamdecoratie is geen overbodige luxe, gezien uw keuze bepalend is voor het plezier van vele jaren.

Bij Paint@Home vindt u een ruim assortiment aan binnenzonwering, gaande van de klassieke overgordijnen tot de meest trendy en hippe raamdecoraties zoals o.a. de 'odyssee' van Sunway.

Ongeacht uw wensen en voorkeuren, bieden wij u kleur- en stijladvies, vakkundige opmeting, eigen confectie en een precieze plaatsing.

Met topmerken als Blend, Sunway, Bodecor, .. vindt u zeker dé kwalitatieve raamdecoratie waar u naar op zoek bent, die past bij uw stijl en budget.

Alle andere raamdecoraties zoals glasgordijnen, overgordijnen, vouwgordijnen, paneelgordijnen, ... verwerken we in ons eigen 100% Belgisch confectie-atelier. Hierdoor kunnen wij u de beste kwaliteit & een 1ste klasse service aanbieden. Onze rails & garnituren van Interstil maken het geheel af & bezorgen uw overgordijnen net die luxueuzere & bijzondere uitstraling die ze verdienen.